Algemene verkoopvoorwaarden

Gelieve het volgende zorgvuldig te lezen

Wie we zijn

BELices is momenteel een project. Dit betekent dat de vennootschap nog niet is opgericht. Als deze test slaagt, zullen wij de nodige stappen ondernemen. In eerste instantie moet de verkoop op deze site worden beschouwd als verkoop van particulier aan particulier.

Verkoop

De bestellingen zullen als effectief worden beschouwd zodra de betaling is ontvangen. Wij sturen u het pakket dan zo spoedig mogelijk toe.

Leveringen

De leveringen worden gedaan door B Post, GLS of Mondial Relay. De prijs van de levering wordt berekend op basis van het totale gewicht van de bestelling. Dus alstublieft maak uw bestelling kosteneffectief. Hieronder vindt u een tabel met onze verzendtarieven

Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de levering. Dus wees voorzichtig met wat je bestelt, afhankelijk van waar je woont. Wij kunnen niet instaan voor de staat van de chocoladerepen die in Afrika worden geleverd.

Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor douaneformaliteiten die van toepassing kunnen zijn afhankelijk van waar u bestelt, dus zorg ervoor dat u geen illegale goederen importeert.

Uitwisseling

De goederen worden noch teruggezonden noch geruild.

Privacy

Wanneer u zich registreert, voert u persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden opgeslagen in ons klantenbestand, dat alleen voor ons toegankelijk is. Zij kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden voor onze site, maar zullen op geen enkel moment ter beschikking worden gesteld van een andere organisatie.

Hoe kunt u ons bereiken

Winkelwagen
Scroll naar boven