Mijn account

Welkom op de pagina “Mijn account”! Dit is je persoonlijke ruimte waar je toegang hebt tot alle belangrijke informatie met betrekking tot je account.

Hier vind je je accountgegevens, zoals je inloggegevens. Je kunt ook je adressen beheren, nieuwe afleveradressen registreren of bestaande adressen bijwerken. Dit zorgt voor snellere en nauwkeurigere leveringsprocessen.

Wat betaalmethoden betreft, kun je de beschikbare opties bekijken en beheren. Voeg betaalmethoden toe of verwijder ze op basis van je voorkeuren en zorg ervoor dat je transacties eenvoudig en veilig verlopen.

Daarnaast vind je op deze pagina alle informatie over ons loyaliteitsprogramma. Ontdek hoeveel punten je hebt verzameld en hoe je deze kunt gebruiken om te profiteren van exclusieve kortingen op je volgende aankopen. Je kunt ook de extra voordelen bekijken die trouwe leden krijgen, zoals speciale aanbiedingen en exclusieve promoties.

En als je je ervaring wilt delen met vrienden en familie, dan is ons doorverwijzingsprogramma echt iets voor jou. Verdien beloningen door onze producten aan te bevelen bij je vrienden en familie.

Voel je vrij om alle functies te verkennen die beschikbaar zijn op de pagina “Mijn account” om gemakkelijk je persoonlijke gegevens en betaalmethoden te beheren en optimaal te profiteren van het loyaliteits- en doorverwijzingsprogramma. Als je nog vragen hebt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen

Login

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Loyaliteitsprogramma

vind hier de reeds verzamelde loyaliteitspunten en de beschikbare kortingsbonnen

Verwijs een vriend

Het verwijs een vriend programma is een geweldige kans voor klanten om hun ervaring te delen en te profiteren van extra beloningen. Via de onderstaande link kun je vrienden doorverwijzen en loyaliteitspunten verdienen voor elke bestelling die ze plaatsen via de link die je ze stuurt.

Zodra je vrienden op deze link klikken en een bestelling plaatsen, ontvang je automatisch loyaliteitspunten. Deze punten kun je verzamelen en gebruiken om te profiteren van exclusieve kortingen op je volgende aankopen. Het is een eenvoudige en leuke manier om je ervaring te delen met je vrienden en familie en tegelijkertijd beloond te worden.

Voel je vrij om deze doorverwijslink te gebruiken om je vrienden en familie uit te nodigen om onze producten te ontdekken en te profiteren van de voordelen van het loyaliteitsprogramma. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice die je graag zal helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven