Wie we zijn

Hallo lieve bezoekers.

Komende uit een grote familie vol met globetrotters, beseften wij dat vele Belgen in het buitenland woonden, verstoken van de lekkernijen van het land van hun jeugd.

Het is dan ook niet meer dan normaal dat wij op het idee kwamen een oplossing te vinden zodat onze landgenoten in het buitenland van tijd tot tijd opnieuw zouden kunnen genieten van deze smaken die hen, net als de madeleine van Proust, aan hun jeugdherinneringen zullen doen terugdenken.

Het idee heeft zijn tijd genomen en zijn weg gevonden en het is met genoegen dat wij u vandaag deze website ter beschikking stellen. Het doel is heel eenvoudig. Onze landgenoten en liefhebbers van Belgische producten de snelste en goedkoopste manier te bieden om de online bestelde producten thuis te ontvangen.

De site is eenvoudig en pretentieloos, omdat hij op het gezin gericht moet blijven. De lijst van onze producten is verre van volledig, maar wij luisteren naar uw suggesties en verzoeken. Als u een product wenst en u vindt het niet op onze site, aarzel dan niet om ons de aanvraag te doen via onze pagina Contact en wij zullen u met plezier contacteren om de levering te organiseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven