Home

Vind hier de beste Belgische producten tegen de beste prijzen

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij het u kunnen bezorgen

Wie we zijn
Hallo lieve bezoekers.

Komende uit een grote familie vol met globetrotters, beseften wij dat vele Belgen in het buitenland woonden, verstoken van de lekkernijen van het land van hun jeugd.

Het is dan ook niet meer dan normaal dat wij op het idee kwamen een oplossing te vinden zodat onze landgenoten in het buitenland van tijd tot tijd opnieuw zouden kunnen genieten van deze smaken die hen, net als de madeleine van Proust, aan hun jeugdherinneringen zullen doen terugdenken.

Het idee heeft zijn tijd genomen en zijn weg gevonden en het is met genoegen dat wij u vandaag deze website ter beschikking stellen. Het doel is heel eenvoudig. Onze landgenoten en liefhebbers van Belgische producten de snelste en goedkoopste manier te bieden om de online bestelde producten thuis te ontvangen.

De site is eenvoudig en pretentieloos, omdat hij op het gezin gericht moet blijven. De lijst van onze producten is verre van volledig, maar wij luisteren naar uw suggesties en verzoeken. Als u een product wenst en u vindt het niet op onze site, aarzel dan niet om ons de aanvraag te doen via onze pagina Contact en wij zullen u met plezier contacteren om de levering te organiseren.

Deel:

Algemene verkoopvoorwaarden

Gelieve het volgende zorgvuldig te lezen

Wie we zijn

BELices is momenteel een project. Dit betekent dat de vennootschap nog niet is opgericht. Als deze test slaagt, zullen wij de nodige stappen ondernemen. In eerste instantie moet de verkoop op deze site worden beschouwd als verkoop van particulier aan particulier.

Verkoop

De bestellingen zullen als effectief worden beschouwd zodra de betaling is ontvangen. Wij sturen u het pakket dan zo spoedig mogelijk toe.

Leveringen

De leveringen worden gedaan door B Post, GLS of Mondial Relay. De prijs van de levering wordt berekend op basis van het totale gewicht van de bestelling. Dus alstublieft maak uw bestelling kosteneffectief. Hieronder vindt u een tabel met onze verzendtarieven

Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor de levering. Dus wees voorzichtig met wat je bestelt, afhankelijk van waar je woont. Wij kunnen niet instaan voor de staat van de chocoladerepen die in Afrika worden geleverd.

Uitwisseling

De goederen worden noch teruggezonden noch geruild.

Privacy

Wanneer u zich registreert, voert u persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden opgeslagen in ons klantenbestand, dat alleen voor ons toegankelijk is. Zij kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden voor onze site, maar zullen op geen enkel moment ter beschikking worden gesteld van een andere organisatie.

Hoe kunt u ons bereiken

contact@belices.be

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuws? Meld je hier aan

Winkelwagen
Scroll naar boven