BELices presentatie

Misschien bent u al bekend met onze BELices-website, maar wie zijn wij eigenlijk?

BELices is ontstaan uit een idee dat mijn vader lang geleden ontwikkelde, toen hij terugkeerde van een van zijn vele professionele reizen. Uitgaande van het feit dat er enorm veel Belgische expats zijn (ongeveer 35.000, d.w.z. één Belg op vijf), vroeg hij zich af of het mogelijk zou zijn hen de producten te sturen die ze in België kenden en die niet beschikbaar waren waar ze zich bevonden.

Het idee nam zijn tijd, rijpte, en begin 2021 besloten mijn vrouw en ik het project te lanceren door de site die u kent te creëren.

Het was geen uitgemaakte zaak, want hoewel we ervan overtuigd waren en zijn dat dit project interessant is, hadden we nog heel wat uitdagingen te overwinnen. Om te beginnen, de creatie van de website, de lancering van de producten, de berekening van correcte prijzen, zonder de klant te doden maar onze kosten te dekken, de hoofdpijn van de leveringskosten en vele andere zaken.

Want zoals u ziet is BELices een klein familiebedrijf. En dat willen we zo houden. Maar wat u misschien niet weet is dat geen van ons beiden bijzondere vaardigheden heeft in website ontwerp of marketing. Dus moesten we alles leren over het maken van de website, hoe we reclame moesten maken, welke producten we moesten aanbieden enzovoort.

Onze familie heeft ons veel geholpen bij de keuze van de producten. Aangezien ik uit een grote familie kom (ik ben de oudste van twaalf kinderen) kon ik rekenen op de verzoeken van mijn broers en zussen, neven en nichten en ooms en tantes die in het buitenland wonen om een lijst op te stellen van producten die zij op de site wilden zien.

Voor de rest hebben we stap voor stap vooruitgang geboekt om uiteindelijk, begin 2021, te komen tot de site die u kent, nog niet perfect maar die werkt en die al verschillende van u in staat heeft gesteld om bestellingen te plaatsen en thuis te genieten van heerlijke Belgische producten.

Vandaag is de site online en operationeel. Hij is niet perfect, net als zijn makers, maar we hopen u ondanks alles een plezier te doen. Dus, geniet ervan en aarzel niet ons te contacteren indien u behoeften, vragen of specifieke verzoeken hebt.

Ik hoop u spoedig van dienst te zijn en wens u een goede dag.

1 gedachte over “BELices presentatie”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Winkelwagen
Scroll naar boven